Het gezicht achter Dreams & Thoughts

Hoi, mijn naam is Sanne, 28 jaar oud.
Al sinds mijn puberteit loop ik te klooien met mijn gewicht. Daarnaast ben ik altijd moe, jaren heb ik gezegd dat dit ligt aan mijn traagwerkende schildklier. Sinds 2014 weet ik dat ik lijd aan de chronische ziekte lipoedeem, een ziekte waarbij je een verstoring hebt in het vetweefsel. Nu ik dit weet vallen een heel aantal puzzelstukjes op zijn plek. In november 2016 heb ik de stap gezet om informatie te gaan verzamelen voor een liposucties, op medische grond. En de operaties worden in 2017 uitgevoerd.

Omdat veel medici niet weten wat lipoedeem inhoudt, wil ik door mijn blogs en gedachten mensen bereiken. Er zijn nog teveel vrouwen die last hebben van deze ziekte, zonder dat zij het weten.

Heb je vragen of opmerkingen? Laat het mij weten via sanne@dreamsandthoughts.nl

Liefs Sanne