Ik had gehoopt dat ik na het tweede gesprek een duidelijke mening zou hebben over welke arts, kliniek en methode mijn voorkeur zou hebben en vooral bij welke arts ik het beste gevoel zou hebben.

Pfff…. ik vind het zo moeilijk, want ik weet het echt niet. Natuurlijk zijn er verschillen per arts, maar zoals het gezegde al zegt; ieder voordeel heeft zijn nadeel.

Van beide artsen heb ik een hele goede verhalen gelezen en resultaten gezien bij vrouwen. Daarnaast voeren beide artsen de liposucties al meer dan 15 jaar uit, dus ja welke kies je dan?

Na het laatste gesprek zijn wij een weekend met mijn familie naar Texel gegaan om sinterklaas te vieren. Dat was wel echt fijn! Wij hebben het met z’n 6’en lang over de operaties gehad. Het is zo ontzettend fijn dat onze familie volledig achter mij staan en mij op alle mogelijke manieren supporter. Tijdens de gesprekken gaven mijn ouders en broers heel duidelijk aan dat ik moest kiezen voor de arts waar ik het beste gevoel bij heb.

Ondanks dat voor mij de kosten nog wel een beetje in de weg zitten, tsja ik heb dat geld niet op de bank staan en er zit toch een verschil in!, zegt mijn familie ga voor jouw gezondheid en het beste gevoel! Het geld regelen wij samen wel, dat is zo’n fijn gevoel …

Dan komt het moment, de knoop doorhakken!

Ergens diep in mijn hart heb ik wel een voorkeur, maar ga ik hier ook voor? Op een woensdag zegt Wouter: “SAN, nu moet je een keuze maken, anders blijf je nog twee weken twijfelen!”. Na een goed gesprek met elkaar en nogmaals de voors en tegens (van hem en mij) besproken, is het hoge woord eruit!

“IK GA VOOR POLIKLINIEK DE BLAAK IN ROTTERDAM!”

Dat betekent ook dat ik de offertes per behandeling kan ondertekenen en op kan sturen. Na het opsturen wordt er contact opgenomen om de eerste 3 operaties te plannen, operatie6 weken rustoperatie6 weken rustoperatie. En de tussen de laatste 2 operaties zit iets meer tijd, waarschijnlijk 8 of 10 weken.

Tsja en dan het geld, hoe ga ik dat bij elkaar verzamelen? Van het geld wat ik komend jaar ga uitgeven aan de liposucties, kun je ook een bruiloft houden of een nieuwe auto kopen.

Samen met mijn moeder had ik in een melige bui het idee om aandelen van mijn lipoedeem-vet uit te geven. Wil jij mij sponsoren, zodat ik de operaties kan ondergaan? Koop een vet aandeel! Het vetweefsel groeit langzaam, dus wordt in de loop van tijd meer waard ;)…. De rest van de familie vond dit niet z’n goed idee.

Daarom ben ik een crowfunding via de e-mail en facebook gestart en zo hoop ik het laatste geld binnen te krijgen!

Wil jij mij ook helpen af te komen van deze pijnlijke ziekte?
Alle kleine beetjes helpen! Storten kan op NL08 RABO 0314 4976 76.

Geef een reactie