Tadaaa, hieronder mijn logo. Ik ben super trots op mijn meesterwerk :)Je zal wel denken, waarom komt ze nu pas met een logo? Ik heb mijzelf de tijd gegund om over het logo na te denken. Daarbij wil ik een logo bedenken en zelf maken, wat ook de nodige tijd kost. Ondanks dat het even geduurd heeft, vind ik hem erg geslaagd als zeg ik het zelf. 🙂

Natuurlijk heeft het logo ook een betekenis en dat wil ik jullie ook niet ontnemen. Veel mensen weten niet wat de betekenis van een veer is, zonde vind ik! Want juist de betekenis is zó mooi!

Waarom een veer?

Als je denkt aan dromen en gedachten, dan kom je al snel uit op wolken, sterren of iets dergelijks. Ik wilde een extra betekenis geven aan het logo en kwam uit bij een veer. In de veer zie ik een link met mijn website en dus met Dreams & Thoughts door deze twee betekenissen;

Vrijheid
Logisch. De veer staat in veel gevallen symbool voor vrijheid, of in ieder geval de behoefte aan vrijheid. De veren van een vogel staan symbool voor je vleugels uitslaan en de wijde wereld intrekken. Het maakt niet uit waarheen, of hoe. Als je je maar vrij voelt en kunt gaan en staan waar je wilt.

Dromen en gedachten geven je een vrije geest, behoefte om te reizen, aan iets nieuws beginnen of de vrijheid om te denken en dromen wat JIJ wilt!!

Kracht 
Een veer staat ook symbool voor kracht, moed en zelfbewustzijn. Als je de symboliek onder de loep neemt, hebben vogels de moed om hun vleugels uit te slaan en ze zijn niet bang om te vallen. Kracht vinden in jezelf en vol goede moed beginnen aan een nieuwe periode!

In the eyes of a Dreamer, it starts with one thought!

Neem de betekenis in je op en laat je dromen en gedachten de vrije loop gaan!

Liefs Sanne

Geef een reactie