Het moment is dan zover, de offertes voor de eerste 3 operaties zijn ondertekend en terug gestuurd. Binnen 3 uur had ik een lieve medewerkster aan de telefoon om direct de eerste drie operaties in te plannen.

Enigszins verbaast dat er zo snel contact met mij werd opgenomen en bloednerveus over het feit wanneer ik geopereerd zal worden ging ik het gesprek aan. 

De data wanneer het gaat gebeuren zijn bekend!Operatie 1,2 en 3

Er is een wachtlijst, dat wist ik, maar toch had ik gehoopt dat ik eind februari of begin maart de 1e operatie kan ondergaan. De medewerkster vertelde mij dat de eerste operatie kan plaatsvinden op 28 maart, dit is het linkerbeen. 2 dagen daarna moet ik terugkomen voor controle.

En precies 6 weken daarna op 9 mei de 2e operatie; rechterbeen. Hierbij ook weer op donderdag controle. En ja, je raad het al, voor de 3de operatie weer precies 6 weken later, op 20 juni. Dit maal zijn de billen aan de beurt.

De laatste 2 operaties (armen en buik) heb ik nog niet gepland staan, dit is even in overleg met Dr. Boonen en kijkend hoe mij lichaam reageert op de operaties. Waarschijnlijk zal dit 6-10 weken na de 3e en de 4e operatie zijn.

Goed alles staat gepland en wat zegt mijn gevoel? Ik ben eigenlijk teleurgesteld dat het nog zo lang duurt…… direct pak ik een agenda erbij en ga ik tellen.

Pff…. 28 dagen + 28 dagen + 31 dagen + de dagen in december nog. Jeetje het duurt nog 93 dagen voordat ik weer naar Rotterdam mag. Begrijp mij niet verkeerd als ik zeg dat ik het lang vind duren. In mijn gedachten ben ik alleen maar met de operaties bezig en dan moet ik nog wachten tot EIND maart :(.

Als ik er mijn Friese nuchterheid overheen laat gaan dan denk ik al snel; Ach, december is zo voorbij, dan ga je nog 3 weken met vakantie naar Sri Lanka en Dubai. Dan is het nog 2 maanden werken, sparen en dingen doen die je daarna een lange tijd niet kunt doen!

Nu eerst genieten van familie, lekker eten en wijntjes 🙂 Ik wens iedereen fijne, gezellige en liefdevolle feestdagen!!!

Merry Christmas

One thought on “De eerste drie operaties staan gepland…”

Geef een reactie