2017, het jaar waarin er veel voor mij gaat veranderen! 

2017, het jaar waarin ik 5 operaties onderga en een nieuw leven tegemoet ga! 

Terwijl ik met een iets aangeschoten hoofd (tsja wijn tijdens het vliegen en weinig slaap 😇) 7 uur zit te wachten op Dubai Airport onze volgende vlucht naar Sri Lanka, overkijk ik de periode sinds ik de diagnose lipoedeem kreeg. 

Ondanks dat mijn komende jaar op zijn kop staat, heb ik absoluut geen spijt over het traject wat ik de afgelopen twee jaar afgelegd heb. Om het lipoedeem te accepteren moest ik de stappen doorlopen die ik doorlopen heb. 

Het is best gek om te beseffend dat er weer een jaar voorbij is. En heel cliché (ja ja I know!) een jaar met veel diepe dalen, en toch ook hoge pieken.
Het klinkt misschien gek, maar ergens ben ik nog altijd blij met de diagnose. Natuurlijk is het een rot ziekte Die veel klachten geeft, maar ergens geeft het mij positiviteit. 

Als eerst ben ik blij dat ik de diagnose heb, omdat ik nu weet wat ik markeer! Maar ook omdat ik het nu een plaatsje kan geven en ik zelfzekerder ben geworden. En last but not least….. ik een oplossing heb en nu een mooie toekomst tegemoet ga! 

Maar nu gaan Wouter en ik eerst genieten van onze vakantie! Ruim 2,5 week backpacken in Sri Lanka en een weekend Dubai… 

Oant Sjen, tot later, See you later, bis spĂ€ter, au revoir…..

Geef een reactie